Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Korszerűsítik a jelzőlámparendszert
Korszerűsítik a jelzőlámparendszert Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2014. október 01.

Image

2014. október 1-jén, szerdán a Palotai út - Mészöly Géza utca csomópontban forgalomtechnikai beavatkozások kezdődnek. Rendőri forgalomirányítás mellett cserélik a jelzőlámpa irányítóberendezését, valamint jelentősen megváltozik a csomópont forgalmi rendje is.

 

 

A Palotai út - Mészöly Géza utca csomópontban a Piac tér felől érkezők számára eddig egy egyenes-jobbra sáv állt rendelkezésre a Szárazrét irányába, valamint egy balra kanyarodó sáv a Palotaváros irányába. Az átalakítás után megszűnik a balra kanyarodási lehetőség, a balra kanyarodó sáv helyett egy önálló egyenes sáv lesz kialakítva, és egy külön jobbra kanyarodó sáv áll majd a Mészöly Géza utca irányába a közlekedők rendelkezésére. A szakemberek szerint ezzel javulni fog a csomópont áteresztő képessége az egyenes irányban, így remélhetőleg az átalakítás után már nem lesz a Schwäbisch Gmünd utcáig érő torlódás. 

Az átalakítás révén a jogszabályoknak megfelelően visszahelyezhető a korábban a benzinkút elé áthelyezett buszmegálló is. 

 


 

Az október 1-jén kezdődő munka az első lépés a Palotai út - Széchenyi út új összehangolt lámparendszerének kialakításában. Ugyanezen munkák keretében építési beavatkozás zajlik a Széchenyi úton a Református Templom és József Attila Középiskolai Kollégium között, ahol egy új jelzőlámpás gyalogos-átkelőhely készül. 

A teljes Széchenyi úti - Palotai úti szakaszt érintő munkálatok november végéig készülnek el, az egyes csomópontoknál a nagy forgalmú időszakokban rendőri forgalomirányítással fognak találkozni a közlekedők. 

Kérik, hogy az érintett szakaszokat fokozott figyelemmel közelítsék meg!

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >