Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Megint betlizett a Volán
Megint betlizett a Volán Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2014. október 06.

Image

Hiába a remek kezdés, az első 4 fordulóban aratott 3 győzelem az EBEL-ben, valami időközben "elszakadt" a Fehérvár AV19 jégkorongosainál, akik vasárnap este zsinórban a negyedik meccsüket bukták el. Ezúttal a sereghajtó Olimpija Ljubljana verte el őket 3-1 -re, így egyre inkább visszaesnek a tabella végébe, már csak a 8. helyen állnak, mindőssze 2 pontra a még mindig utolsó Olimpijától. A Volán becsületgólját a szlovén fővárosban Tokaji szerezte.
 
 
A nem túl nagy iramú és színvonalú összecsapáson a kapu előtt határozottabb, koncentráltabb és némileg szerencsésebb Ljubljana megérdemelten nyert.
 
A Volántól ennél sokkal több kell -főleg támadásban- a folytatásban, ha nem akar a táblázat végéig süllyedni. A helyes útra való visszatérés első két állomása a következő két meccs lehet, amelyeket ráadásul hazai pályán, s nem éppen a liga legerősebb csapatai ellen vívhatnak meg Rajnáék.
 
A Dornbirn elleni derbi szombaton (10.11), az Innsbruck elleni mérkőzés vasárnap (10.12) egyaránt 17.30 -kor kezdődik az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >