Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Hegymenetben a Videoton
Hegymenetben a Videoton Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2014. október 08.

Image

Nem képes botlani semmilyen porondon az idei szezonban a Videoton labdarúgó csapata. A bajnokságban mind a 10 meccsét megnyerte, miként a Magyar Kupában és a Ligakupában is. Az összes tétmeccset beleszámítva 16 zsinórban aratott sikernél tart Joan Carrillo vezetőedző együttese, ha pedig az elmúlt idény hajráját is beszámítjuk, akkor május közepe, a DTVK elleni Ligakupa-finálé óta nem talál legyőzöre, immár 19 mérkőzéses ez a sorozat. Kedden az idei Ligakupa csoportkör harmadik fordulójában az Újpest volt a szenvedő fél, amely hiába játszott 40 percen át emberelőnyben, kikapott 3-1 -re Fehérváron.
 
 
A Vidi ezúttal is a tartaléksorával állt fel, a kezdő csapatból az idei szezonban a bajnokságban eddig mindössze Trebotic, Kleinheisler, Álvarez és Feczesin kapott -többnyire kisebb- szerepet. Mindazonáltal így is jól működik a koncepció, hiszen minden szinten megy a piros-kék hajó.
 
A meccs eleje az Újpesté volt, több lehetőségük is akadt, de nem találtak be. A 16 percben aztán Álvarezt vitték földre a vendégek a 16-oson belül, a jogos büntetőt pedig Feczesin értékesítette, 1-0 ! A folytatásban is sokat próbálkozott az ÚFC, de újra a Vidi szerzett gól, ráadásul az első félidő legvégén, amikor Álvarez talált be közelről Banai kapujába. 2-0 ! Már a középkezdésre sem volt idő...
 
A második játékrész elején Pajac csúszott rá csúnyán hátulról az egyik újpestire, így mehetett is hamar zuhanyozni piros lapja okán. A liláknak egy büntetővel az 57. minutimban sikerült szépíteniük (2-1), ám amikor azt gondolhatták, sikerülhet nekik az egyenlítés, emberelőnyben megkapták a harmadikat is!
 
Megint egy büntető, megint Feczesin verte be a 72. percben (3-1), így el is dőlt minden, az Újpest már nem tudott közelebb jönni. A Vidi összességében magabiztosan győzött, de az ÚFC is megérdemli a dicséretet nyílt, élvezhető focijáért.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >