Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow 18 meccs után Vidi vereség
18 meccs után Vidi vereség Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2014. október 17.

Image

18 mérkőzés -ebből zsinórban 16 győztesen megvívott találkozó- után szenvedett újra vereséget tétmeccsen a Videoton labdarúgó csapata. A fehérvári együttes a Ligakupa E-csoportjának negyedik fordulójában Újpeste kapott ki 1-0 -ra egy hosszabbításban esett találattal, egy olyan összecsapáson, amit a helyzetek alapján simán nyernie kellett volna. Érdekesség, hogy ezt megelőzősen is éppen a harmadik számú magyar sorozatban, annak május 13-i diósgyőri döntőjében kapott ki 2-1 -re a DVTK-tól, tehát több, mint 5 hónap után hagyta el ismét vesztesen a pályát.
 
 
A Megyeri úton mindkét együttes a tartalékjaival állt fel, mindössze 2-3 olyan játékos akadt a küzdő feleknél, akik rebdszeres játéklehetőséget kapnak a bajnoki mérkőzéseken is.
 
Ahogy az első számű egyleteknél, a B-csapatok esetében is a Vidi az erősebb, ennek megfelelően több helyzet alakult ki Balajcza kapuja előtt, ám ezek a lehetőségek kimaradtak, majd amikor már mindenki elkönyvelte a döntetlent, a 92. percben egy szöglet után Cvejba közelről a hálóba kotorta a labdát, így a lila-fehérek nyertek.
 

 
A világ persze ettől az NB I-et toronymagasan vezető Vidi háza táján nem dől össze, hiszen részint a második garnitúrájuk kapitulált, részint így is simán vezetik a csoportot.
 
Figyelmeztető jelnek azonban mindenképpen jó volt ez a derbi, miként felkészülésnek is a vasárnap 16.30 -kor kezdődő, Debrecen elleni hazai bajnoki rangadóra.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >