Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Sok volt a Volánnak a 0-3
Sok volt a Volánnak a 0-3 Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2014. október 18.

Image

Jól küzdött, időnként jól is játszott, de soknak bizonyult a 22 perc alatt össszeszedett háromgólos hátrány a Fehérvár AV19 jégkorong csapata számára az EBEL 11. fordulójában a HC Orli Znojmo otthonában. A csehek izgalmas végjátékot követően örülhettek 5-4 -es győzelmüknek, így 2 ponttal és 3 hellyel előrébb tartanak, mint a 8. pozícióban tanyázó magyar riválisuk. A Volán góljait Kocsis Ferenc, Kovács Csaba, Michael Boivin és Erdély Csanád szerezték.
 
A meccs elejét alaposan megnyomták a csehek, nem csoda, hogy az első 20 perc után két góllal megléptek, s a kapuralövési arány is 18-10 volt a javukra. Nem a 10 kevés, a 18 nagyon sok...
 
A második harmad elején újabb hazai találat következett, ami lényegében el is döntötte a mérkőzés sorsát. Viszonylag hamar, még a játékrész közepéig felzárkózott 3-2 -re a Volán, de egy emberelőnyös találattal a záró etap előtt ismét nőtt a különbség a Znojmo javára.
 
A hajrában kétszer is bevette a házigazdák ketrecét a fehérvári egylet, ám a kettő között ismét jött egy znojmói gól, így hiába igyekezett Rob Pallin alakulata, nem ért pontot számára a 4 szerzett találat. A szurkolók joggal várják a kapuba Hetényi Zoltán visszatérését, hiszen sok gólt kap a gárda, eddig 11 meccsen 40-et, ami majdnem 4-es átlag.
 
Ennél gyengébb csak a Dornbirn csapatának van. A Volán vasárnap 17.30 -kor a Salzburg vendége lesz. A hokiban bármi lehet, de azért várhatóan az sem lesz éppen egy örömtúra...
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >