Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Visszavágtak a Salzburgnak
Visszavágtak a Salzburgnak Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2014. október 20.

Image

A Vidi és az Alba vereségei után a Volán hokisai mentették meg a fehérvári élcsapatok hétvégéjét. Az EBEL-ben eddig hullámzóan szereplő együttes vasárnap este Salzburgban tudott nyerni 6-4 -re, így viszavágott a néhány hete hazai jégen elszenvedett nagyon csúnya 0-7 -es zakóért. Rob Pallin vezetőedző együttese 12 forduló után 12 ponttal a tabella 7. helyén áll, de csak gyengébb gólkülönbségével szorul a Znojmo és egyetlen pontocskával az Innsbruck mögé. A salzburgi meccs hőse a két találattal és egy gólpasszal záró Sarauer volt. Rajta kívül még Boivin, Kovács, LoVecchio és Orbán is betalált a Red Bullnak.
 
 
A mérkőzés elején inkább a házigazdák szorongattak, ők is szerezték meg a vezetést már a 3. percben, ám erre nem kevesebb, mint 4 fehérvári találat (!) volt a felelet. Sarauer még emberhátrányban is bevette Brückler ketrecét!
 
Ez a három gólos különbség pénteken Znojmóban sok volt a Volánnak hátrányban, most a "bikák" jártak így, ők sem tudtak innen felállni. 4-3 -ig még ment a dolog két emberelőnyös góllal, majd érkezett egy újabb fehérvári dupla, amire csak szimplával tudott felelni a Salzburg, így összességében véve megérdemelt sikert aratott a magyar alakulat. A mezőny kezd szétszakadni.
 
Az első 4 helyzett (Vienna, Linz, Graz, Salzburg) után már 4 pont a hátránya az 5. pozícióban az Innsbrucknak. Itt következik egy ötös boly (Innsbruck, Fehérvár, Znojmo, Klagenfurt, Bozen) 3 ponton belül, végül a mezőny utolsó három gárdája (Villach, Dornbirn, Olimpija) tőlük is lemaradva újabb 2,3, illetve 6 ponttal.
 
Persze, sok van még hátra, de ez a helyzetkép az eddigiek alapján. A Volán pénteken (10.24, 19.15) a Linz, majd vasárnap 17.30-kor a Klagenfurt csapatait fogadja megjósolhatatlan esélyekkel.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >