Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Az ötezredik látogatót fogadták a Seuso- kiállításon
Az ötezredik látogatót fogadták a Seuso- kiállításon Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2014. október 20.
ülönleges napjához érkezett a történelmi jelentőségű Seuso-kiállítás Székesfehérváron. Simon Erzsébet, a Tóvárosi Nyugdíjasok Baráti Társaságának tagja személyében az ötezredik látogatót fogadták a tárlaton. A fehérvári hölgyet dr. Demeter Zsófia igazgató köszöntötte a Szent István Király Múzeumban.

 

 

Alig több mint két hete, október 3-án nyitották meg „A Seuso-kincsek Székesfehérváron” című kiállítást a Szent István Király Múzeum Dísztermében. A látogatottság a várakozásoknak megfelelően alakult eddig, a ma délelőttöt pedig nagy izgalom előzte meg, hiszen az ötezredik látogatót várták az intézménybe.

A 11.00 órás csoportos látogatásra érkezett a Tóvárosi Nyugdíjasok Baráti Társasága, melynek tagja, Simon Erzsébet tekinthette meg ötezredik vendégként a felbecsülhetetlen értékű ezüst műtárgyakat. A székesfehérvári hölgy nagyon örömmel fogadta a köszöntést, mint mondta, még soha nem volt része ilyen nagy és kivételes meglepetésben. A sajtóból értesült a kiállítás híréről, amely borzasztóan kíváncsivá tette. Simon Erzsébetet a múzeum igazgatója, dr. Demeter Zsófia köszöntötte, aki átadta dr. Cser-Palkovics András polgármester üdvözletét, és egy ajándékcsomaggal kedveskedett a látogatónak.

 


 

Óriási teljesítménynek tekinthető „A Seuso-kincsek Székesfehérváron” kiállítás eddigi látogatottsága, a „hazajöttek a kincsek” szlogen meghozta az eredményt. – fogalmazott az intézményvezető. Mit mondta, eddig jellemzően a székesfehérvári és a budapesti vendégek száma volt magas, de egyre nagyobb az érdeklődés Fejér megyéből is.

Érdemes ismét felhívni a figyelmet arra, hogy a kiállítás kivételes nyitvatartási időben, hétfőtől vasárnapig, 10.00 és 20.00 óra között látogatható 2015. január 15-ig. A csoportok előre kérhetnek időpontot awww.szekesfehervar.hu/seuso portálon, a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges   e-mail címen, vagy a 06-70-6699-903-as telefonszámon.

 

 


 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >