Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow A PÁLYÁN ÉS A SÚLYEMELŐTEREMBEN IS HELYTÁLLTAK AZ FRC SPORTOLÓI
A PÁLYÁN ÉS A SÚLYEMELŐTEREMBEN IS HELYTÁLLTAK AZ FRC SPORTOLÓI Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. október 22.

Image

A Köfém pályán bajnoki mérkőzést játszott a Fehérvár Rugby Club jadet és junior csapata. A vendégcsapat az Esztergomi Vitézek együttese volt. A Fehérvári kadet csapat 82-10-re kikapott az esztergomi kadét csapattól. A juniorok azonban 12-14-es félidőt követően 36-24-re nyertek.

 

 

Fehérvár Rugby Club - Esztergomi Vitézek 36-24 (12-14)
 
A fehérvári junior csapat még az első félidőben vesztésre állt, de a második játékrészben eredményesebben, tudta támadásait pontokra váltani. A mérkőzésen kiemelkedő teljesítményt nyújtott Kerék Ádám csapatkapitány, Csörgei István, Wollek Gábor és Sebestyén Gábor.
 
2014. október 18. Budapesten a BKV sportcsarnokban rendezték a felnőtt súlyemelő Magyar Bajnokságot, amelyen a Fehérvár Rugby Club több versenyzője is képviselte Székesfehérvárt.
 
Eredmények: Szöllősi Lóránd a 77kg-os súlycsoportban a 7. helyen végzett: szakításban 87 kg kezdett, azt követően 92kg, majd a 95kg-ot is sikeresen teljesítette. Lökés gyakorlatát 110 kilógrammal teljesítette, második fogása 115kg, a harmadra pedig a 118kg-ot is kilökte, de a bírók a belengetés miatt elvették tőle. Lóránd ezzel a teljesítményével 193kg-os összetett eredményt ért el, ez egyéni csúcsot jelentett.
 
Szabó Bódis Katinka a +75Kg-os súlycsoportban az 5. helyen végzett. Szakításban 60kg-os kezdő súlyt elsőre sikeresen teljesítette, a 65kg-ot másodikra teljesítette. Lökésben 68kg-mal kezdett, a második kísérletét 73kg-on azonban csak másodikra sikerült túljutni, összetett eredménye 138kg, ami egyben egyéni csúcs is.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >