Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Alba: újabb váratlan zakó
Alba: újabb váratlan zakó Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2014. október 27.

Image

Aligha kétséges, nincs ma már előre lefutott mérkőzés a férfi kosárlabda NB I -ben, arra azonban kevesen számítottak, hogy az ismét bajnoki döntőbe vágyó Alba Fehérvár a második idegenbeli mérkőzését is elbukja az alapszakaszban, ráadásul nem egy kifejezett élcsapat ellen. Supoláék most a PVSK otthonában kaptak ki elég csúnyán 98-79 -re, s bár nagyon sok van még hátra a szezonból, ezzel arányosan nagyon sokat is kell javulniuk, ha komolyan gondolják az éremszerzést.
 
A Körmend elleni győzelem után joggal várták a fehérvári drukkerek a jó folytatást, főleg azok után, hogy a 2013-as bajnokcsapat pontkirálya, Brandon Wood újra leszerződött az Albához.
 
Az erősnek tűnő keret azonban nem jelent mindig jó csapatot is, ez megmutatkozott most is, gyakorlatilag az elsjétől végig vezetve simán nyert az első három meccsét elbukó Pécs! Egy 11-2 -es rohammal indítottak, s hiába fordított az első negyed hajrájában Marcel Tenter együttese, hamar újra megléptek a házigazdák, majd meg sem álltak a sima győzelemig.
 

 
Minden játékrészt meg tudott nyerni a baranyai alakulat, így éppen az Alba ellen lépett három zakó után a győzelem útjára. A vendégeknél Wood, Kromah és Djapa is 15 pontig jutott, de ez is kevésnek bizonyult, mert a védekezés és a koncentráció gyenge volt, így pedig nem lehet nyerni!
 
Legközelebb pénteken (10.31., 19.00) hazai pályán az idén hibátlan, listavezető Sopron ellen kell javítaniuk a fehérvári srácoknak, mert az nem kérdéses, hogy a szurkolókat csak egy szép sikerrel lehetne valamelyest kiengesztelni.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >