Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Tiszteletadás és koszorúzás
Tiszteletadás és koszorúzás Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2014. október 29.

Halottak Napja alkalmából városszerte több helyszínen és időpontban tart közös megemlékezéseket és koszorúzásokat Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata, Fejér Megye Önkormányzata és a Magyar Honvédség Összhaderőnemi Parancsnoksága.

 

 

Az idei évben a Halottak napi megemlékezések 2014. október 31-én, pénteken 12.00 órakor kezdődnek a Városház téren. A II. világháborús emlékműnél néma koszorúzással tiszteleg a háborúban elesett katonák emléke előtt dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere, dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, és  Huszár János dandártábornok, a Magyar Honvédség Összhaderőnemi Parancsnokság törzsfőnöke.

 

Hősi halottaink előtti tiszteletadásra több helyszínen és időpontban kerül sor a délután folyamán. 12.40 órakor a Királysoron a közelmúltban átadott Magyar Királyi 3. Gyalog Tábori Pótezred emlékére elkészült II. világháborús emlékműnél, majd 13.00 órakor a Budai úti egykori laktanyánál tartanak megemlékezést. 13.40 órakor az Orosz katonatemetőben, 14.20 órakor az Evangélikus temetőben, 14.40 órakor a Szentlélek katonatemetőben, míg 15.15 órakor a Rác temetőben koszorúznak katonai tiszteletadás mellett.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >