Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow MK: itt is verte a Vidi a DVTK-t
MK: itt is verte a Vidi a DVTK-t Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2014. október 29.

Image

Néhány hete a bajnokságban 2-1 -re nyert a Videoton a DVTK ellen, ám májusban a Ligakupa fináléban és a tavalyi Magyar Kupa-sorozatban a Diósgyőr örülhetett, így mindkét félnek akadt elszámolnivalója a másikkal az újabb honi kupa összecsapáson, melynek tétje a legjobb 8 közé jutás volt. A fehérvári találkozón újra a lassan sormintának számító 2-1 -es eredmény született -az NB I után ismét- a Vidi javára. Az idén eddig megállíthatatlan Nikolics megint villant, az első találatnál előkészített, majd ő lőtte a győztes gólt a hajrában!
 
 
Az első félidő viszonylag kiegyenlített játékot hozott. A hazaiaknak volt több és nagyobb ziccerük, de a borsodiak támadásaiban is volt veszély. A játékrész közepén, a 22. percben szerzte meg a vezetést a Videoton: Nikolics bal oldali centerezését Debreceni ügyetlenkedte a saját kapujába, 1-0!
 
Kellett egy kis szerencse, de nem érdemltelen a piros-kékek vezetése. A folytatásban egyre jobban jött előre a DVTK, de nagyon nem kellett izgulnia a hazai egyletnek, biztosan tartotta vezetését. Vinícius cseréje volt a legizgalmasabb momentum.
 
A remek középső védőt vállsérülése okán Chakla váltotta már a 33. percben, az eredmény viszont nem változott a szünetig. A második félidő Vidi ziccerrel indult, Nikolics próbálkozása csattant a kapufán, majd Trebotic lövését védte nem kis nehézségek árán Antal Botond.
 
Aztán, ahogy lenni szokott, akkor egyenlített a DVTK, amikor nem volt benne a meccsben: a 65. mitutumban Gosztonyi verte meg egy az egyben a bal oldalon Brachit, lövését Calatayud kitornászta, de az érkező Griffiths közelről egalizált, 1-1! Izgalmas hajrára volt kilátás... Meg is érkeztek az izgalmak a végére!
 
Jórészt kiegyenlített negyedóra után előbb a csereként beállt Álvarez szép lövését védte hatalmas bravúrral Antal, majd a 86. percben a salvadori szélső remek szólót követően Nikolics elé tálalt, aki közelről beverte a továbbjutást érő találatot, 2-1! Hát persze, hogy Nikolics!
 
A csatár élete szezonját futja, amikor pályán van, gól lő! A legvégén próbálkozott még a DVTK, ám eredmény nélkül, így a Vidi örülhetett a legjobb 8 közé jutásnak! Nem érdemtelenül, mert több nagy helyzete volt, mint a Szivics-gárdának és öszességében is többet tett a győzelemért. A további mérkőzéseket szerdán játsszák.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >