Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Robinson nyárig Volános marad
Robinson nyárig Volános marad Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2014. október 30.

Image

Mivel Hetényi Zoltán továbbra sem bevethető, a szezon végéig szóló szerződést írt alá a Fehérvár AV19 jégkorongcsapatával Josh Robinson. Az amerikai kapus már nyáron csatlakozott a fehérváriak keretéhez, de eddig csak amolyan ideiglenes "try-out" szerződéssel rendelkezett. A súlyos betegsége után lassabb ütemben gyógyuló Hetényi mellett még három válogatott klubtársa lábadozása is tovább tart a vártnál.
 
Október elején úgy tűnt, hogy az MRI-vizsgálat kedvező eredménye esetén a nyáron vírusos agyvelőgyulladással küzdő kapus visszatérhet. Azóta sajnos kiderült, erre még jó ideig várni kell. Hetényi Zoltán az elmúlt hetekben ismét kezeléseket kapott korábbi betegségére, egyelőre nem tudni, mikor térhet vissza a jégpályára.
 
Varga Arnold még a szezonkezdet előtt szenvedett motorbalesetet, melynek következtében eltört a kulcscsontja. Úgy volt, hogy október közepén visszatérhet, de a válla nem gyógyult a kellő ütemben.
 
„A röntgenem nem lett jó, nem forrt össze a csont, sajnos még két hetet ki kell hagynom. Addig is itt vagyok az edzéseken, kondizom, erősítek, és várom, hogy visszatérhessek” – bizakodott a fehérvári hátvéd. Bartalis István törött csuklója szépen gyógyul, a héten a gipszet is leveszik, ezután két hetes rehabilitáció vár a kiváló csatárra mielőtt ismét játszhat. „Nagyon várom már, hogy újra jégre léphessek. Szerencsére a srácok kiválóan játszanak, jó nézni őket, de még jobb lenne, ha én is köztük lehetnék” – mondta a támadó.
 
Kóger Dániel szintén csuklósérülést (ínhüvelyszakadást) szenvedett október elején, remélhetőleg ő is visszatérhet hamarosan. „Úgy tervezzük, a válogatott szünet után lekerül a kötés a kezemről és utána már rendesen tudok edzeni” - nyilatkozta klubja honlapjának a szélső.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >