Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Innsbruckot is bevette a Volán!
Innsbruckot is bevette a Volán! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2014. november 03.

Image

Az EBEL-ben korábban ritkán tapasztalt sorozatot produkál a Fehérvár AV19 jégkorong csapata. A Volán az osztrák profiliga 16. fordulójában Innsbruckban nyert 3-1 -re, ami sorozatban az ötödik sikere volt, az elmúlt 8 meccsből pedig a hetedik győzelme! A szombat esti produkció különösen annak fényében bravúros, hogy Kovácsék alig 20 órával korábban egy kiélezett, hosszabbítást és szétlövést követően megnyert, közel 3 órás csatát vívtak a címvédő olasz HC Bozen otthonában! A fehérvári gólokon most LoVecchio, Banham és Marino osztozott.
 
 
Sokan tartottak attól, hogy a kimerítő bolzanói ütközet és a két meccs közötti nagyon kevés idő nem lesz jó hatással Rob Pallin csapatára, ráadásul az Innsbruck nem is játszott pénteken, tehát sokkal pihentebb volt, mint ellenfele.
 
Nos, ehhez képest már az első percben megszerezte LoVecchio a vezetést a fehérváaiaknak, akik végig taktikusan, jól hokiztak, s a szerencsével sem álltak hadilábon. Főleg az első negyedben amit úgy nyert meg 1-0 -ra a Volán, hogy a kapuralövési arány 22-10 volt a hazaiaknak! A folytatásban már sokkal kiegyenlítettebb volt a csata, mégis a második harmadban egyenlíteni tudott az Innsbruck.
 
Mindhiába, a hajrá az AV19-é volt. Előbb az 53. percben Banham volt eredményes, majd a már kitámadó, kapusa nélkül rohamozó házigazdák üresen hagyott ketrecébe Marino is betalált az utolsó minutumban, így remekül keretbe foglalta a tiroli derbit! A lendületben lévő, utóbbi 8 mérkőzéséből hetet megnyerő Volán már a 4. a tabellán, s pontszámban beérte a 3. helyezett Grazot is!
 
A Pallin-legények legközelebb a válogatott meccsek miatti szünetet követően, november 14-én pénteken Villachban lépnek jégre. Remélhetőleg nem töri meg lendületüket a kéthetes szünet.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >