Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
FKC: döcögős siker Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2014. november 03.
Nem éppen a szezon játékával, sőt kifejezetten gyenge produkcióval, de érvényesítve a papírformát, hazai közönség előtt 29-25 -re legyőzte a még siker nélkül álló, utolsó-előtti pozícióban szerénykedő MTK-Budapest együttesét a női kézilabda NB I 8. fordulójában a Fehérvár KC. A legjobb 4 közé vágyó alakulat csak a második félidő elején játszott úgy, ahogy végig elvárható lett volna, ennek köszönhette a meglehetősen szerény különbségű sikert.
 
 
Már az elején látszott, nem ez lesz az idény legjobb fehérvári meccse. Lassan, pontatlanul, megfelelő tűz nélkül szövögették támadásaikat Bakó Botond vezetőedző játékosai, miközben a lelkes, de szerényebb képességű vendégek minden tőlük telhetőt megtettek, így nem csoda, hogy az első félidő hajrájában tudta csak átvenni a vezetést az FKC.
 
A második játékrész közepe volt a győzelem kulcsa, ekkor pörgött úgy a Fehérvár, ahogy végig kellett volna, s ekkor lépett meg 8 góllal az MTK-tól. A végére megint belealudt a meccsbe a vendéglátó csapat, de a győzelmét ekkor már nem fenyegette veszély.
 
A folytatásban sok hasonlóan gyenge produkció nem fér bele, különben nem lesz ebből legjobb 4 közé jutás, sőt, még az első hatból is kiszorulhat az együttes, amely legközelebb szerdán (november 5.) 18 órakor az újonc Szeged KKSE-t fogadja a Köfém csarnokban.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >