Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow ELROMLOTT AZ EMELHETŐ FENÉK AZ USZODÁBAN
ELROMLOTT AZ EMELHETŐ FENÉK AZ USZODÁBAN Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskay Gergely   
2014. november 07.

Image

Vasárnap délutántól leeresztik a Csitáry G Emil Uszodában a nagymedence és a tanmedence vizét, mert az emelhető fenék szerkezete meghibásodott és a további működéshez több alkatrészt ki kell cserélni.
 
 
Jelenleg nem változtatható a víz mélysége: 90 cm-en állt meg a fenék, így pedig nem lehet 50 méteresre alakítani a nagymedencét. A Városgondnokság szakemberei november 9-én, vasárnap, a vízilabda meccs után, délután kettőkor kezdik a medence mintegy kettőezer köbméternyi vizét leereszteni, így hétfőn kora reggel már el tudják kezdeni a meghibásodott alkatrészek cseréjét. A munkálatokkal a tervek szerint még aznap végeznek és azonnal meg is kezdik a feltöltést.
 
Az uszoda létesítményvezetője Taupert Teréz elmondta, hogy az újratöltés után, az egészségügyi előírásoknak megfelelően vízmintát vesznek és ennek eredménye után lesz újra használható a medence.
 

 
A fenékemelő szerkezet idén már 25 éves konstrukció, melynek rendszeres karbantartását elvégzik az uszoda szakemberei, a mostani meghibásodásra azonban nem lehetett előre számítani.
 
A javítás alatt a szauna üzemel, az edzéseket pedig a sátorral befedett medencében tartják. A nagyközönség a délutáni „csúcsforgalomban” nem, viszont reggel és a délelőtti órákban tudja használni a medencét.
 
A kellemetlenségért a látogatók szíves elnézését és türelmét kéri az uszoda, a meghibásodást a lehető leggyorsabban javítják a szakemberek. A szaunázó közönség figyelmét pedig felhívták arra, hogy jövő hét végére elkészül két szaunakabin teljes felújítása az uszodában.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >