Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow AV19: ketten visszatérhetnek
AV19: ketten visszatérhetnek Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2014. november 07.

Image

Hetényi Zoltán állapotát illetően sajnos nincsenek jó hírek, újabb műtéti beavatkozást kellett végrejhajtani a remek kapuson, ugyanakkor a Fehérvár AV19 két másik válogatott játékosa számára már közel a visszatérés. Bartalis István és Varga Arnold kihagyják ugyan a hétvégi Négy Nemzet Tornája mérkőzéseit a magyar válogatottban, ám az EBEL-ben 1-2 héten belül ismét játékra jelentkezhetnek klubcsapatuk edzőjénél.
 
A jégkorongblog.hu információja szerint Hetényi Zoltán agybiopszián esett át a napokban.
 
A kapus még a nyáron kapott agyvelőgyulladást, egy ideig úgy tűnt, hogy jobban van, de amikor már majdnem visszatérhetett, ismét jelentkeztek a betegség tünetei, s immár egy hónapja ismét a kórházi ágyat nyomja.
 
A mostani beavatkozással -orvosai ebban bíznak- fény derül a betegség kiváltó okára, így azt valóban hatásosan tudják majd kezelni, s remélhetőleg a válogatott és a Volán elsőszámú hálóőre még ebben a szezonban visszatérhet a kapuba.
 
Varga és Bartalis esetében a várt visszatérés már egészen közel van, legalábbis klubjuk honlapjának adott nyilatkozatuk alapján:
 
"Jövő hét elején megyek röntgenre, ha jók lesznek az eredmények már valószínűleg hétvégén játszhatok. Szerencsére jól megy a csapatnak, a múlt hétvégi túra alkalmával is megmutatták milyen jól együtt tudnak működni és ez által mind a 2 meccset sikerült behúzniuk. Nagyon remélem, hogy az edző bizalmat szavaz nekem és amint felépülök, számít a játékomra." – mondta Varga Arnold felépülésének jelenlegi helyzetéről és a csapat mostani szerepléséről.
 
Bartalis István felépülése szintén jól halad, támadónk így fogalmazott: "Szerencsére jól halad a rehabilitáció, ha minden igaz a Villach ellen már játszhatok. Sajnálom, hogy a válogatottban nem tudok részt venni, de most az a legfontosabb hogy minél hamarabb felépüljek, és a csapatom számíthasson rám. Nagyon várom már, hogy játszhassak."
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >