Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Ismét nagyot hasalt az Alba
Ismét nagyot hasalt az Alba Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2014. november 10.

Image

A férfi kosárlabda NB I 6. fordulójában újabb kellemetlen vereséget szenvedett a TLI-Alba Fehérvár. A jó játékosokból álló, de csapatként gyengén muzsikáló társulat hazai pályán kapott ki 108-88 -ra az idén egyáltalán nem félelmetes Kaposvártól. Marcel Tenter vezetőedző együttese a hat meccsen csaknem 90 (!) pontot kapott átlagban, nagyon gyengén dobja a triplákat és rendre elbukja a lepattanócsatákat is. Hatalmas és gyors változás kell, ha a végén valóban éremért akar harcolni a jelenleg csak a 8. helyen álló gárda.

 

 

Már a meccs elején meglépett a somogyi egylet, s bár később kétszer is megközelítette a vendéglátó csapat, összességében véve magabiztosan nyert a KKK. Hazai pályán 20 pontos zakó, 108 kapott pont? Aligha elfogadható produkció egy olyan gárdától, amelyben egy Simon Balázs, Brandon Wood, Kromah vagy éppen Melvin játszik!

A folytatásban a MAFC, majd a Szeged ellen simán lehet és kell is javítani, különben nagyon elúszhat a hajó már így a szezon első harmadában. Tenternek sürgősen ki kell kell találnia, hogyan lehet jobb a védekezés, a lepattanózás, és hogyan lehet csapata hatékonyabb a hárompontos vonalon túlról. A közönség is szépen fogy a Vodafone-Arénában, s olyan produkcióval, mint a Kaposvár elleni volt, nehezen lehet újra megtölteni...

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >