Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Kecskeméten ikszelt a Vidi Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2014. november 10.

Image

A labdarúgó NB I 14. fordulójában a Videoton a gyenge szezonkezdet után mostanra jó formába lendült Kecskemét otthonába látogatott. Bekő Balázs a hazaiak trénere, aki a mai napig Fehérváron él és korábban hosszú évekig kiváló játékosa, majd másodedzője volt a Vidinek, alaposan felkészítette csapatát a listavezető ellen, ennek pedig egy pont lett a jutalma, miután a felek egy nagyon hajtós, küzdelmes csatában 0-0 -ra végeztek egymással. Ezzel a Vidi már mindenféle számítás szerint őszi bajnok, függetlenül a további eredményektől.

 

 

Az első pillanattól nagy küzdelem folyt a pályán, a KTE nem állt be védekezni, mint teszik azt nagyon sokan a piros-kékek ellen, s ennek megfelelően a bátor játék élvezetes csatát varázsolta  zöld gyepre. Adódott lehetőség mindkét oldalon, a kecskemétiek két szélről indított támadás végén veszélyeztettek, de mindkét esetben elsuhant a belső emberek előtt a labda igéretes szituációban, a másik oldalon pedig három Gyurcsó, egy Szolnoki és egy Álvarez lövés okozott riadalmat a házigazdák köreiben, de vagy Tujvel védett, vagy pontatlan volt a próbálkozás. Az első 45 perc után látszott, nagyon nehéz lesz a Vidinek az újabb győzelem.

A második játékrész elején a Vidi nyomott, Nikolics és Álvarez előtt is adódott lehetőség a vezetés megszerzésére, de nem jött össze, miként a másik oldalon Balázsnak sem. Fokozta a tempót a fehérvári együttes, előbb Kovácsot tarolták le a 16-os vonala előtt, -a szabadrúgást azonban Álvarez a sorfalba lőtte- majd egy beadást követően Juhász stukkolhatott 3 méterről, de Tujvel hatalmas reflexxel belekapott a labdába, hatalmas hárítás volt!

A hajrára emberelőnybe került a Videoton, a csereként beállt Kleinheislert rúgra állon -nem szándékosan- Patvaros, a jétékvezető pedig második sárgával kiállította a KTE játékosát. Hatalmas rohamozásba kezdett a listavezető, de nem tudott betalálni, sokszor túlvariálták a lehetőségeket amik így a rossz talajon vagy a védőkön haltak el, vagy éppen Álvarez erőltette "századszor" is a lassú, kiszámítható alányesett beadásait amik semmiféle eredményre nem vezettek. A legvégén ismét a már csatárként rohamozó Juhász Rolandtól került a játékszer Trebotic elé, aki nagy ziccerbe, kissé jobbra sodródva, becsúszva továbbította a kapufára a labdát 3-4 méterről. Gyagya is talán hozzáért, de a lényegen nem változtatott, maradt a 0-0, a Vidi értékes két pontot hagyott Kecskeméten, a hazaiak pedig szereztek egyet ami számukra viszont nyilván nagy érték...

A válogatott meccsei miatt most két hét szünet jön, majd a Ferencváros elleni rangadó következik november 23-án vasárnap 16.30 -kora Sóstón. Közben a Ligakupában lesz két meccs: kedden (november 11.) 18 órakor a Vasas, majd egy héttel később kedden 13 órakor Ajkán lesz jelenése a válogatottak nélküli keretnek.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >