Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Megalakult a Székesfehérvári kistérség Társulási Tanácsa Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2014. november 12.

Image

Megtartotta alakuló ülését a Székesfehérvári Többcélú Kistérségi Társulás Társulási Tanácsa. A 18 települést összefogó szervezet tisztségviselőit választották meg a jelenlévő polgármesterek, valamint több operatív döntést is meghoztak. A Székesfehérvári Kistérségi Szociális Alapszolgáltatási Központ vezetői állására írtak ki pályázatot, valamint döntöttek arról, hogy 65 dolgozó idén novemberben egyszeri plusz kafetéria-juttatásban részesül.

 

Megtartotta alakuló ülését a Székesfehérvári Többcélú Kistérségi Társulás Társulási Tanácsa. Az ülésen valamennyi szavazati joggal rendelkező tag, azaz a kistérséghez tartozó mind a 18 település képviseltette magát, 17 polgármester és egy alpolgármester volt jelen. A Társulási Tanács tagjai egybehangzó igen szavazatokkal választották meg a tisztségviselőket. A döntés alapján elnökként dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere, alelnökként Nyikos László, Polgárdi polgármestere, a Pénzügyi Bizottság elnökeként pedig Varga Tünde, Nádasdladány polgármestere segíti majd a Társulási Tanács munkáját. 

Több operatív döntést is meghozott első ülésén a testület. Döntöttek egy, a Társulás fenntartásában lévő intézményt érintő pályázat kiírásáról. A Székesfehérvári Kistérségi Szociális Alapszolgáltatási Központ vezetői álláshelyére írta ki a Társulási Tanács a pályázatot. Az álláshely 2015. március 1-jétől tölthető be, a vezetői megbízás 3 évre szól. 

Szintén az Alapszolgáltatási Központot érinti a másik fontos döntés is, amely alapján idén novemberben egyszeri nettó 10.000,- Ft/fő értékben Erzsébet utalvány juttatásban részesülnek azon munkavállalók, akiknek a havi bruttó jövedelme a 160.000 Ft-ot nem haladja meg. A juttatás az előzetes számítások alapján 65 főt érint az intézményben.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >