Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Itthon hasalt el a Volán
Itthon hasalt el a Volán Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2014. november 17.

Image

Nem a mögöttünk hagyott lesz a Fehérvár AV19 szurkolóinak kedvenc hétvégeje ebben a szezonban, ugyanis három nap alatt kétszer is kikaptak kedvenceik, míg előtte nyolc meccsből hetet megnyertek az osztrák profi hokiligában. Pénteken Villachban szenvedtek 5-4 -es vereséget, vasárnap este pedig a Graz verte őket saját közönségük előtt 5-2 -re, így alaposan megtorpantak a kiváló nyerő széria után. Mivel a riválisok nagy része is botlott, maradt a 6. helyen a csapat, de ahhoz, hogy legalább ezt a -közvetlen rájátszást érő- pozícióját megtartsa, ennél jobban kell játszania a folytatásban.
 
 
Az első harmadban már érződött, hogy nem megy a Volánnak, hiszen úgy hagyott kihasználatlanul négy 2 perces emberelőnyt, hogy néha felállni is alig tudott, kapura pedig keveset lőtt, miközben a a vendégek egyeltel emberelőnyüket pillanatok alatt gólra váltották, úgy mintha edzésen lettek volna, olyan könnyen. Nincs mit szépíteni, arcpirítóan gyenge volt a hazaiak védekezése ennél az esetnél.
 
A második játékrész elején aztán hamar jött az egyenlítés Orbán révén, ám erre három találattal feleltek az osztrákok, gyakorlatilag a meccs bő felénél eldöntve a vitás kérdéseket. Banham még szépített a záró harmad elején, de további fehérvári gólok helyett egy újabb gráci érkezett, beállítva a 2-5 -ös végeredményt.
 

 
A lift elindult lefelé a Volánnal, s legközelebb pénteken (nov. 21-én 19.15-kor) a cseh Znojmo elleni 4 pontos hazai derbin lehet megállítani. Lévén a csehek 2 ponttal állnak az AV19 előtt az 5. helyen, s az üldözők is egyre közelebb érnek Rob Pallin csapatához, szinte győzelmi kényszerben lesz ezen a derbin.
 
Mivel az első hat biztosan bejut a rájátszásba, valóban nagyon fontos lehet a végelszámolásnál ez a mérkőzés.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >