Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Elhunyt a fehérvári hokis
Elhunyt a fehérvári hokis Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2014. november 17.

Image

Nem elég a fehérvári drukkereknek csapatuk két hétvégi veresége, Ifjabb Ocskay Gábor máig szinte feldolgozhatatlan, tragikus halála után bő öt esztendővel egy másik korábbi kedvencüket vesztették el: a dunaújvárosi OB II-es torna harmadik mérkőzésén a székesfehérvári csapatban játszó Rajz Attila az első harmadban bement az öltözőbe, mert fájt a lába. Lezuhanyzott, átöltözött, majd leült a csapata cserepadjára, ahol röviddel a mérkőzés vége előtt rosszul lett. A helyszínen tartózkodó orvos minden próbálkozása ellenére Rajz Attila életét nem sikerült megmenteni.
 
A hokis társadalom köreiben csak "Tilu" becenéven ismert volt válogatott támadó 38 évet élt. Rajz Attila 1976. március 16-án született Csíkszeredában. Testvérével, Rajz Tamással együtt 90-es évek elején került Székesfehérvárra, ahol közel 20 esztendeig szolgálta a Volán csapatát.
 

 
Ez idő alatt kilenc bajnoki címet szerzett és három felnőtt világbajnokságon képviselte Magyarországot. 2009-ben igazolt a Ferencváros csapatához, majd 2010-ben visszavonult a profi jégkorongtól. Igazi közönségkedvenc volt, csupaszív, remek hokis.
 
Sok örömet szerzett a Volán drukkereinek. Nyugodjék békében!
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >