Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Varkocs: minőségi pofonosztás Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2014. november 18.
Két rangos megmérettetésen is kiválóan helytálltak az elmúlt napokban a székesfehérvári Varkocs György Box Club ökölvívói. Tatabányán, élő tv közvetítéses boxgálán lépett kötelek közé a veretlen kiválóság, Törteli Balázs. Turós Arnold tanítványa ismét hozta a kötelezőt ráadásul egy gyönyörű test k.o.-val. Összecsapása az előzetes tervek szerint egy 10 menetes magyar bajnoki címmeccs lett volna, de az ellenfél sérülésre hivatkozva lemondta, így beugróként a pozitív mérlegű Duka Krisztián érkezett, aki sokáig derekasan állta a pofonokat, végül azonban a 6 menetesre tervezett csata idő előtt befejeződött.
 
 
Törteli az első perctől irányította a mérkőzést, és testen-fejen egyaránt alaposan megdolgozta ellenfelét. A szentesi srác nagyon jól bírta az ütéseket, ezért az edzője több testütést kért a fehérvári bunyóstól. A Gála egyik legjobb mérkőzésén a végén jött is egy brutális balfelütés amitől az ellenfél összegörnyedve zuhant a földre, s felállni már nem tudott.
 
Törteli ezzel a szép győzelemmel továbbra is veretlen, 8-0-0-s mérleget tudhat magáénak.
 

 
Az elmúlt hétvége másik rangos eseményére Felvidéken került sor. A szlovákiai Galántán jártak a Varkocs bunyósai egy csapatbajnoki boxgálán. A Dunántúl válogatottjában ifi 49 kg.-ban Horváth Zoltán, junior 60 kg.-ban Bojtos Csaba, ifi 75 kg.-ban Gömöri Gábor, az elit 60 kg.-os súlycsoportban pedig Szinável Sándor képviselte a fehérvári színeket.
 
Elsőként Bojtos Csaba lépett ringbe és -Turós Arnold értékelése szerint- élete legrosszabb formáját mutatva elvesztette a mérkőzést. Horváth Zoltán egy nagyon gyenge első menet után, edzője utasítására rákapcsolt és kiütötte ellenfelét. Gömöri Gábor 3 menetes heroikus verekedés után kis pontaránnyal maradt csak alul.
 
Szinável Sándor ezúttal is hozta a tőle elvárt minőségi bunyót amivel nagy verést mért beton kemény ellenfelére, egy helyi öklözőre.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >