Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
November utolsó hetében adják át a támogatást Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2014. november 18.

Image

Székesfehérvár jegyzője ezúton is tájékoztat minden érintettet, hogy a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosultak számára - a jogszabályban előírtak szerint - Erzsébet-utalványt biztosít.

 

 

A gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló 1997. évi XXXI. törvény 20/A. § (1) bekezdés a) pontja értelmében a gyámhatóság annak a gyermeknek, fiatal felnőttnek, akinek rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre való jogosultsága a tárgyév november 1-jén fennáll, a tárgy év november hónapjára való tekintettel, természetbeni támogatást nyújt fogyasztásra készétel, ruházat, valamint tanszer vásárlására felhasználható Erzsébet-utalvány formájában.

Székesfehérvár jegyzője ezúton is tájékoztatja a jogosultakat, hogy az Erzsébet-utalványok átadása a jogosultak (kérelmét benyújtó szülő, vagy más törvényes képviselő/nagykorú) névkezdőbetűje szerint történik!

Az Erzsébet–utalványokat 2014. november 25-én (kedden) 09.00-12.00 és 13.00-16.00 óra között az S-Zs kezdőbetűvel a Tolnai utca 16. szám alatt, míg az L-R kezdőbetűvel rendelkező nevű jogosultak szintén ebben az időpontban a Jancsár utca 25. szám alatt vehetik át.

November 26-án (szerdán) 09.00-12.00 és 13.00-16.00 óráig a Jancsár utca 25. szám alatt az I-K kezdőbetűvel, míg ugyan ebben az időpontban az A-H kezdőbetűvel rendelkező nevű jogosultak a Tolnai utca 16. szám alatti Gyermekjóléti Központ ügyeletének hivatalos helyiségében vehetik át az utalványokat.

Az utalványok átadásához személyazonosításra alkalmas fényképes igazolvány szükséges (személyigazolvány vagy kártya formátumú vezetői engedély vagy útlevél, és minden esetben a lakcímkártya)!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >