Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Sima Vidi győzelem Ajkán
Sima Vidi győzelem Ajkán Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2014. november 19.
A papírformának megfelelően 5-1 -re nyert az NB II -es Ajka otthonában és az E-csoport élén végezve jutott tovább a legjobb 16 közé a Ligakupában a Videoton labdarúgó csapata. A fehérvári együttes tartalékos összeállításban 0-1 után ébredt és fordított Feczesin, Kleinheisler, Trebotic, Heffler és Géresi góljaival. A csoport másik továbbjutója a szerdai Vasas-Újpest meccsen dől el. Előbbinek 2 gólos siker kell legalább, így a lilák az esélyesek.
 
A meccs elejétől a Videoton irányított, mégis némi meglepetésre az ajkaiak szereztek vezetést a 19. percben. A félidő hajrájáig jól tartották magukat az egykori Vidi-kedvenc Zoran Kuntics játékosai, ekkor azonban Feczesin és Kleinheisler találatával fordítottak a fehérváriak.
 
A második játékrészben is a vendégek akarata érvényesült, s itt is a hajrában estek a gólok. Némi "rápihenés" után a 68. minutumban Trebotic, a 84. percben Heffler, a lefújás előtt röviddel pedig Géresi vette be Tulipán kapuját.
 

 
A Vidi mellett már biztosan a nyolcaddöntőben van a Nyíregyháza, a Debrecen, a Békéscsaba, a Pécs és a Szigetszentmiklós, de majdnem biztosan ott lesz a legjobb 16 között a Haladás, a Sopron, az Újpest és a DVTK is.
 
Joan Carrillo vezetőedző csapata számára remek gyakorlási volt az ajkai meccs a vasárnapi, Ferencváros elleni hazai rangadóra.
 
Az ősz utolsó hazai mérkőzése 16.30 -kor kezdődik majd a Sóstón.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >