Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow DECEMBER 1-TŐL TEKINTHETŐ MEG A HERMAN OTTÓ VÁNDORTANÖSVÉNY
DECEMBER 1-TŐL TEKINTHETŐ MEG A HERMAN OTTÓ VÁNDORTANÖSVÉNY Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. november 28.

Image

A Gárdonyi Géza Művelődési Házban december 1-je és december 4-e között lehetőség nyílik a Herman Ottó vándortanösvény megtekintésére és kipróbálására előzetes bejelentkezés alapján. Szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt, óvodák, általános iskolák és középiskolák csoportos jelentkezését. Bemutatják az utolsó magyar polihisztor életpályáját, tudományos kalandozásainak egy-egy állomását a gyerekek nyelvére lefordítva.

 

 

2014-ben Herman Ottó természettudós, néprajzkutató, politikus, író halálának 100. évfordulójára emlékezünk. A Herman Ottó Emlékév szervezője a Nemzeti Környezetügyi Intézet (NeKI). Az Emlékév célja, hogy még ismertebbé tegye és új, kevéssé közismert oldalairól is bemutassa az utolsó magyar polihisztort. Az Emlékév alkalmából a Magyar Környezeti Nevelési Egyesület a Nemzeti Környezetügyi Intézet támogatásával létrehozta a Herman Ottó Vándortanösvényt.
 

 
A tanösvény egy interaktív játszóház, mely elsősorban az óvodástól a középiskolásig terjedő korú gyermekek számára készült, de a felnőttek is kipróbálhatják a szórakoztató és egyben gondolkodtató játékokat, interaktív tanulási elemeket (játékon alapuló, illetve felfedezéses tanulási elemeket tartalmazó tárgymásolatok, játékok, feladatok, kirakók, kézműves és egyéb foglalkozások, vizsgálatoknak, szerepjátékoknak a kellékei). A Vándortanösvényben bemutatják az utolsó magyar polihisztor életpályáját, tudományos kalandozásainak egy-egy állomását a gyerekek nyelvére lefordítva. A Gárdonyi Géza Művelődési Házban december 1-je és december 4-e között lehetőség nyílik a Herman Ottó vándortanösvény megtekintésére és kipróbálására előzetes bejelentkezés alapján. Szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt, óvodák, általános iskolák és középiskolák csoportos jelentkezését.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >