Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
KÉT GYERMEKELŐADÁS IS VÁRJA AZ ÉRDEKLŐDŐKET Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. november 28.

Image

2014. november 30-án, vasárnap két gyermekelőadás is várja az érdeklődőket a fehérvári Igézőben (Basa utca 1.). Délelőtt 9.30-tól a Sicc, pszt! című darabot lehet megnézni a Dumaszínház előadásában, amely a barátságról szól, bábok és népi hangszerek közreműködésével. Még ugyanezen a napon, de délután 16 órától egy másik macskával találkozhatnak a gyerekek: Findusszal, a Pettson karácsonya című előadás kapcsán.

 

 

2014. november 30-án, vasárnap 9.30-tól a Sicc, pszt! című gyermekelőadás látható az Igézőben, a Dumaszínház előadásában. A mese a barátságról szól, bábok és népi hangszerek közreműködésével.
Jegyek elővételben a Városház téri Tourinform Irodában válthatók, vagy az előadás előtt, a helyszínen.
 

 
Még ugyanezen a napon, de délután 16 órától – a korábban kiadott programtól eltérően - egy másik macskával találkozhatnak a gyerekek: Findusszal, a Pettson karácsonya című előadás kapcsán. A Pettson karácsonya című mesét a Szabad Színház társulata adja elő. A történet Pettson, - a magányosan élő idős ember-, és kedves macskája, - Findusz - félresikerült karácsonyi készülődéséről szól, no és a segítőkész szomszédokról, akiknek köszönhetően végül minden jóra fordul… Ezt a produkciót kifejezetten a családoknak ajánlja a társulat.
 

 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >