Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow FEHÉRVÁRI SIKEREK A SZINKORNÚSZÓ MAGYAR KUPÁN
FEHÉRVÁRI SIKEREK A SZINKORNÚSZÓ MAGYAR KUPÁN Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. december 02.

Image

Érden rendezték meg a 2014-es Szinkronúszó Magyar Kupát. A verseny színvonalát emelte, hogy külföldi csapatok is részt vettek a versenyen, többek közt csehek, lengyelek, és Azerbajdzsánból is érkeztek versenyzők. Az Orka Szinkronúszó Egyesület utánpótlás, junior és felnőtt korosztályban volt érdekelt.
 
 
Az Orka SE utánpótlás korú induló, Kovács Kata és Szabó Regina mind a kötelező gyakorlatban mind a zenés kűrben a népes mezőny közepén végeztek.
 
A juniorok közül kötelező elemeikkel Máté Mercédesz és Kovács Dóra a mezőny elején végzett, csapat versenyszámban (Kovács Dóra, Máté Mercédesz,Szabó Regina, Nagy Zsófia, Rivnyák Tímea és Dancsó Dóra) a fehérvári juniorok az előkelő 2. helyet szerezték meg.
 

 
Az Orka felnőtt válogatott szinkronúszói, László Réka és Zsófia csapat és kombinációs kűrben indultak a BVSC versenyzőivel közösen, és mindkét versenyszámban aranyérmet nyertek.
 
Az Orka kezdő versenyzi ezen a hétvégén (vasárnap) országos szintű utánpótlás versenyen vesznek részt, de az egyesület valamennyi szinkronúszója már gőzerővel készül az Orka hagyományos Karácsonyi Gálájára.
 
A gálát idén december 13-án, 18 órától rendezik a Csitáry G. Emil uszodában.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >