Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Gazdaság arrow ENERGIAMEGTAKARÍTÁS SEGÍTSÉGGEL
ENERGIAMEGTAKARÍTÁS SEGÍTSÉGGEL Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. december 03.

Image

A Gaja Környezetvédő Egyesület pályázatban való részvételre kínál lehetőséget háztartások részére, hogy energiamegtakarítást érjenek el. Az Alcoa Alapítvány jóvoltából a pályázat 2014 novemberétől 2015 október végéig tart, Székesfehérváron és vonzáskörzetében.
 
A pályázat keretében a résztvevők lakhelyén mini ökaudit, hőkamerás felvétel, szemléletformáló előadások, gyakorlati tanácsok és energiatakarékos eszközök (hőtükör, perlátor, energiatakarékos égő, komposztkeret, ökotisztítószer csomag) segítik a háztartási fogyasztás csökkentését. A pályázat célja, hogy a rendelkezésre álló idő alatt a résztvevő háztartásokban 10%-kal csökkenjen az energia és vízfelhasználás, melyeket adatokkal kell alátámasztani.
 

 
A jelentkezők részéről az egy évvel ezelőtti összfogyasztási és a pályázat időtartama alatt a havi fogyasztási adatokról való tájékoztatás szükséges (víz, villany, gáz/távhő, becsült km adatok autóval és kerékpárral). További információ a támogatható háztartások összetételéről a Gaja Egyesület honlapján található.
 
A jelentkezés módja e-mailen keresztül történik a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges címen keresztül.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >