Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Tanácsadó Központ nőknek és fiatal lányoknak
Tanácsadó Központ nőknek és fiatal lányoknak Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2014. december 03.

Image

Krízishelyzetben lévő és döntés előtt álló nők, fiatal lányok számára nyílt Tanácsadó Központ Székesfehérváron. A Központ nonprofit szolgáltatásairól számolt ma be sajtótájékoztatón a működtető Alba Sansz Kulturális Alapítvány elnöke Nemes Pál, a Tanácsadó Központ vezető tanácsadója, Sáfrán Klaudia, a Székesfehérvári Kistérségi Szociális Alapszolgáltatási Központ részeként működő Gyermekjóléti Központ vezetője, Dr. Kardosné Csalai Emőke és Dr. Fülöp Edit gyerek háziorvos. A Tanácsadó Központ által készített közlemény az alábbiakban olvasható.

 

2014. december 2-án sajtótájékoztató keretében ismerhették meg a média képviselői a Tanácsadó Központ célját, felépítését, célcsoportját, bemutatkoztak a tanácsadók, valamint a szolgáltatás szükségességéről beszélt a Székesfehérvári Kistérségi Szociális Alapszolgáltatási Központ részeként működő, Gyermekjóléti Központ vezetője is, Dr. Kardosné Csalai Emőke és Dr. Fülöp Edit gyermek háziorvos is. 

Ha nőnek születik valaki, könnyen kerülhet olyan helyzetbe, szinte egyik napról a másikra, amikor súlyos döntéseket kénytelen meghozni. Az is előfordulhat, hogy nincs senki a környezetében, akihez a nehéz helyzetben bizalommal fordulhatna.

Most már van egy hely Székesfehérváron, ahol a fiatal nők teljes diszkréció mellett választ, jó tanácsot kaphatnak olyan súlyos problémákra, mint például:
- egy nem várt terhesség,
- egy spontán vetélés
- vagy egy abortusz utáni rossz lelkiállapot.

A Tanácsadó Központ munkatársai személyesen, vagy telefonon állnak a hozzájuk fordulók rendelkezésére. A tanácsadás során olyan felvilágosítással, információkkal szolgálnak, amelyek segítenek a legjobb döntés meghozatalában.

A kulcsszó: a segítségnyújtás.
Hiszen az cél, hogy a Tanácsadó Központhoz fordulók könnyebben vegyék az akadályokat, amik az életük ezen szakaszában olyan áthidalhatatlannak, átugorhatatlannak tűnnek számukra. 
A központ munkatársai teljes diszkréció mellett nem csak életvezetési és felelősségteljes családtervezési tanácsot adnak, hanem ez mellett lelki támaszt, segítséget is nyújtanak a rászorulóknak.

A szolgáltatás térítésmentes, azonban a személyes találkozóhoz minden esetben előzetes egyeztetés szükséges.

További információk:

www.tanacsadokozpont.hu
Éjjel-nappal hívható segélyvonal: 06/70/944-7710
E-mail: segí Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges ,tanacsadokozpont@ Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges
A Tanácsadó Központ címe: Lehetőségek Háza, 8000 Székesfehérvár, Nyárfa u. 14.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >