Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Elismerés a tűzoltóság szóvivőjének Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - Tűzoltóság   
2008. október 10.

A Természeti Katasztrófák Csökkentésének Világnapja alkalmából elismeréssel tűntették ki a székesfehérvári tűzoltóság szóvivőjét. A katasztrófavédelem, a tűzoltóság, a polgári védelem munkájáról a közvélemény folyamatos, pontos és hiteles tájékoztatásáért a székesfehérvári tűzoltó-parancsnokság felterjesztésére dr. Tatár Attila tű. altábornagy, országos katasztrófavédelmi főigazgató katasztrófavédelmi emlékérmet adományozott Bisztricz Anettnak.

Bisztricz Anett 2005. december 1-je óta látja el a sajtó-kommunikációs feladatokat a székesfehérvári tűzoltóságon. Az elismerést Vén Norbert tű. őrnagy, a székesfehérvári tűzoltóság parancsnok-helyettese adta át október 8-án, szerdán a tűzoltóságon rendezett ünnepségen.

A Természeti Katasztrófák Csökkentésének Világnapjaként 1999-ben nyilvánította az ENSZ minden év október második szerdáját.

A székesfehérvári tűzoltóság működési területén a természeti jelenségek közül az elmúlt években főként a hirtelen érkező heves viharok és az erős szél okozott károkat, amelyek felszámolásában jelentős számban kérték a tűzoltók segítségét. Személyi sérülés a káresetek alkalmával szerencsére egyik esetben sem történt.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >