Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Gazdaság arrow ERZSÉBET-UTALVÁNYOK PÓTLÓLAGOS ÁTADÁSA
ERZSÉBET-UTALVÁNYOK PÓTLÓLAGOS ÁTADÁSA Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2014. december 05.

Image

Székesfehérvár Megyei Jogú Város Jegyzője ezúton is tájékoztat minden érintettet, hogy a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosultak számára - a jogszabályban előírtak szerint - 2014. november hónapban esedékes Erzsébet-utalványokat pótlólagosan adják át decemberben.

 

 

A gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló 1997. évi XXXI. törvény 20/A. § (1) bekezdés b) pontja értelmében a gyámhatóság annak a gyermeknek, fiatal felnőttnek, akinek rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre való jogosultsága a tárgyév november 1-jén fennáll, a tárgy év november hónapjára való tekintettel, természetbeni támogatást nyújt fogyasztásra készétel, ruházat, valamint tanszer vásárlására felhasználható Erzsébet-utalvány formájában.
 
Székesfehérvár Megyei Jogú Város Jegyzője ezúton is tájékoztatja a jogosultakat, hogy akik 2014. november utolsó napjaiban nem vették át az utalványaikat, azoknak lehetőségük lesz ezt pótlólagosan megtenni.
 
Az Erzsébet-utalványokat 2014. december 17-én (szerdán) 15.00-18.00 óra között vehetik át a jogosultak Székesfehérváron, a Tolnai utca 16. szám alatti Gyermekjóléti Központ ügyeletének hivatalos helyiségében.
 
Az utalványok átadásához személyazonosításra alkalmas fényképes igazolvány szükséges (személyigazolvány, vagy kártya formátumú vezetői engedély, vagy útlevél, és minden esetben a lakcímkártya)!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >