Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Ifj. Major István József pályázatát támogatják
Ifj. Major István József pályázatát támogatják Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2014. december 15.

Image

Sor került az Alba Regia Szimfonikus Zenekar igazgatói helyére pályázatot beadók meghallgatására. A jogszabályi előírásoknak megfelelően az értékelő szakmai bizottság személyesen találkozott a jelöltekkel. Ezt követően alakult ki az egyhangú értékelés: ifj. Major István József pályázatát támogatják. A végső döntést december 19-i ülésén a város közgyűlése hozza majd meg.

 

Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése pályázatot hirdetett az Alba Regia Szimfonikus Zenekar igazgatói állására. A képviselőtestület döntése értelmében ugyanis 2015. január 1-jétől önálló kulturális intézményként működnek majd a szimfonikusok. 

Összesen 5 pályázat érkezett a kiírásra, a benyújtott anyagok tanulmányozása után csütörtökön a jelentkezők mindegyikét személyes meghallgatáson ismerték meg az elbírálásra létrehozott szakmai bizottság tagjai.  

Az előadó-művészeti szervezetek támogatásáról és sajátos foglalkoztatási szabályairól szóló 2008. évi XCIX. törvény alapján létrehozott, az Alba Regia Szimfonikus Zenekar igazgatói beosztására benyújtott pályázatokat értékelő szakmai bizottság a pályázatok értékeléséről az alábbi döntést hozta:  

bizottsag.jpg

A szakmai bizottság a fentiek alapján ifj. Major István József pályázatát támogatja. Képviselőik javaslatukat a Humán Közszolgálati Szakbizottság ülésén ismertetik majd, a pályázat eredményéről pedig Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése dönt 2014. december 19-i ülésén.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >