Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Polgármesteri látogatás az új esztendő első fehérvári babájánál
Polgármesteri látogatás az új esztendő első fehérvári babájánál Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2015. január 05.

Image

Az új év első székesfehérvári kisbabájánál és édesanyjánál tett látogatást dr. Cser-Palkovics András polgármester a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházban. Krainhoffer Benett január 1-jén, egy perccel 7 óra után született, a kis jövevényt egy 200.000 forint értékű babakötvénnyel ajándékozza meg a város.

 

 

Izgalmasan indult a 2015-ös esztendő a fiatal székesfehérvári házaspár, Krainhoffer-Kiss Laura és Krainhoffer Tibor számára. Január 1-jén, egy perccel reggel 7 óra után világra jött első gyermekük, Benett, akinek érkezését tervezték és már nagyon várták. A kisfiú 3.710 grammal és 56 centiméterrel, császármetszéssel született, rajta kívül további hat gyermek, 2 kislány és 4 kisfiú látta meg a napvilágot az év első napján a Szent György Kórházban.

A hagyományokhoz hűen Székesfehérvár polgármestere meglátogatta a város első babáját és édesanyját a kórház Újszülött-, Csecsemő- és Gyermekosztályán, a különleges „találkozón” ott volt a kisfiú édesapja is. Dr. Cser-Palkovics András egy emléklappal, egy ajándékcsomaggal és egy „Tele élettel” feliratú rugdalózóval lepte meg a családot. Örömmel közölte továbbá, hogy Székesfehérvár városa hamarosan egy 200.000 forint értékű babakötvénnyel ajándékozza meg Benettet, aki 18. életévének betöltését követően rendelkezhet az addig folyamatosan gyarapodó összeggel. Ha minden jól alakul, a kisfiú és anyukája hétfőn mehetnek haza.

A polgármesteri látogatáson részt vett Dr. Hagymásy László, a Szülészet - Nőgyógyászati Osztály osztályvezető főorvosa is. Elmondta, hogy tavaly 2.474 szülés zajlott le a Szent György Kórházban, ami átlagosnak tekinthető. Figyelembe véve az ikerszüléseket, a gyermekszám ennél valamivel magasabb.  

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >