Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Kölcsönözzön sífelszerelést a Városi Síbankból!
Kölcsönözzön sífelszerelést a Városi Síbankból! Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2015. január 09.
Ismét nyitva tart a Városi Síbank a Vasvári Pál Általános Iskolában. Kedvezményes áron lehet kölcsönözni alapfelszerelést és számos kiegészítőt is.

 

Idén is vár minden sporttársat a székesfehérvári Városi Síbank a György Oszkári téri Vasvári Pál Általános Iskolában. Az érdeklődők kedvezményes áron kölcsönözhetnek sífelszerelést és snowboardot. Az alapfelszerelésen – sílécen, bakancson és boton – kívül számos kiegészítőt, bukósisakokat, térd- könyök- és csuklóvédőket is kínálnak az érdeklődőknek. A hagyományos síléceket szinte teljes egészében felváltották a közkedvelt, úgynevezett kanyarlécek (carving), amelyeket a kezdőknek és a leggyakorlottabb sízőknek is ajánlanak. A legkisebb lécek hosszúsága 60 cm, melyhez 24-es méretű cipő tartozik, a profi sízők pedig 10 méter sugarú lécet is kaphatnak.

 

A biztonságos tudás és az európai sízőkultúra elterjesztése érdekében az előttünk álló szezonban is költségkímélő egynapos síutakkal, sí- és snowboardoktatással várják a kezdőket és haladókat, kicsiket és nagyokat egyaránt. A Városi Síbank hétfőtől péntekig 16.00-19.00 óra között tart nyitva.

Részleteket a www.fehervarisielok.hu honlapon találhatnak az érdeklődők.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >