Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow KÍVÜL TÁGASABB  BELÜL VÉGTELEN
KÍVÜL TÁGASABB  BELÜL VÉGTELEN Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. január 16.

Image

A Vörösmarty Társaság tisztelettel meghívja Önt és barátait Fazekas Krisztina KÍVÜL TÁGASABB – BELÜL VÉGTELEN című fotókiállítására. A megnyitó időpontja: 2015. január 16. (péntek) 18 óra -  Vörösmarty Társaság Székesfehérvár, Kossuth L. u. 14.

 

Fazekas Krisztina munkáját tekintve marketing és PR vezető, legutóbb egy 300 fős kutatással foglalkozó cég arculatát határozta meg, majd felépítette a cég marketing és PR stratégiáját.

Krisztina 10 évvel ezelőtt került a fényképezőgép „exponáló” oldalára, amikor is egy fotográfus a kezébe adta nagyteljesítményű kameráját, és látva tehetségét, három évig mentoraként tevékenykedett. Ezidő alatt megtanította Krisztina számára a fényképezés aranyszabályait, a fényképezés csínyját-bínyját. Krisztina alapvetően város/építészet fotós, de portrékat, termékfotókat is készít, megbízások alapján.


A mostani kiállítása, mely a KÍVÜL TÁGASABB – BELÜL VÉGTELEN címet viseli, a kapuk képi ismétlésével az ebben rejlő formapermutációs lehetőségek megjelenítésével hangsúlyozza a funkcionalitásukban azonos, megjelenésükben és egyediségükben mégis beszédes sokszínűségüket. A kiállítás inspirációt kíván adni annak végiggondolásához, hogy a kapuk egyfajta demarkációs vonalat képeznek a kapuk mögötti láthatatlan és a kapuk előtti látható világ között, a kapuk beengedik, de egyben ki is zárják a külvilágot, utalnak a mögöttük lévő otthonokra, de el is rejtik azokat - megfejtésre váró jelek. A kiállításon látható fotók 7 év alatt gyűltek össze, melyet Krisztina a kárpát-medencei és európai útjai során örökített meg. 

A kiállításon látható fotók közül jónéhány már budapesti irodaházak falait is díszítik.

 

 

Az alkotó fotóit már számos alkalommal láthatták olvasóink Kreatív rovatunkban:

 

Image
.

 

 

Például itt:

 

http://www.fehervarihirek.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=5042&Itemid=43 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >