Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow LoVecchio korrekt búcsúja
LoVecchio korrekt búcsúja Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. január 21.

Image

Mint ismert, dacára a jó szezonkezdésnek, a sok ütött gólnak és szerzett pontnak, december eleje óta hatalmasatt esett Jeff LoVecchio teljesítménye, így nem volt meglepő, hogy szerződést bontott vele a Fehérvár AV19 jégkorong csapatának vezetősége. A kanadai hokis -aki Norvégiában folytatja pályafutását- korrekt módon búcsúzott a klubtól és a közönségtől is. A szurkolóknak külön levelet írt a Volán honlapján, amiben megköszönte, hogy őt és családját befogadták, támogatták az itt töltött hónapok alatt. Na igen, így is lehet, elegánsan, korrekt módon.

 

 

A levél magyar verziója:

Kedves Fehérvár Szurkolók!

Csak egy pillanatra rabolnám az időtöket. Szeretném megköszönni mindnyájatoknak, hogy egész évben szurkoltatok a csapatnak és nekem is. Nagyon-nagyon szomorú vagyok, hogy a közös történetünk véget ért. Nem tudom eléggé megköszönni nektek, szurkolóknak a támogatást, amit a szezon során kaptam tőletek. Még soha nem éreztem ennyire otthon magam Európában, mint Fehérváron. A csarnokba lépve tudtam, hogy itt lesztek velünk estéről estére, szívvel-lélekkel a csapat mellett, és ez mindig örömmel töltött el. Az egész pályafutásomat tekintve ez volt a legjobb hazai pálya, ahol valaha játszottam és ez miattatok volt így!

Köszönöm, hogy Amyt, a feleségemet is befogadtátok és nem lehetek elég hálás azért, ahogy az idelátogató családommal bántatok. Mindannyian csodálatos emberek és elsőrangú szurkolók vagytok! Ki tudja, egyszer talán újra lesz szerencsém előttetek játszani. Kérlek benneteket, a szezon hátralevő részében és a rájátszásban is szurkoljatok a csapatnak!

Szívem legmélyéről köszönök mindent,

"Jegeskávé" LoVecchio

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >