Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Mesebölcső beszélő kutyussal Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. január 28.

Image

Ki ne szeretné, ha lenne egy beszélő kutyusa, akivel mindenféle izgalmas kalandokat élhet át?! Ki ne szeretné megfejteni a tündérek és a változó évszakok varázslatos világát? Mary T. Csajághy nem kevesebbre vállalkozott, minthogy a már előbb említett csodavilágot - melyben a varázslat, s a valóság harmonikusan megfér egymás mellett – legújabb könyvén keresztül bemutassa az olvasóknak. Ő bizony jól tudja, mi kell kis olvasóinak, s mindezzel meg is ajándékozza őket verseiben és meséiben.

 

 

Aki eddig nem ismerte Mary T. Csajághy gyerekeknek szánt műveit, ne habozzon fellapozni ezt a kötetet. Garantálható, hogy nem fog csalódni! Az is borítékolható, hogy még egy rossz nap után is mosolyt csal mindenki arcára a Mary által megteremtett világ.
Engedjük hát el magunkat, dőljünk hanyatt, és hagyjuk, hogy elringasson bennünket a Mesebölcső!

Azt, hogy művein keresztül rendkívüli világba kalauzolja el olvasóit, már eddig is tudhattuk Mary T. Csajághy-ról, de az, hogy néhány hónapja egy egészen apró lányka ejtette rabul a szívét, talán csak kevesen tudják.

Szóval ez a kislány, aki egészen megváltoztatta e kötet szerzőjének világát, nem más, mint az ő kis unokája, Panna, akit imád és dédelget. Ennek legjobb tanúbizonysága, hogy amióta megszületett, számtalan verset, mesét írt neki, ezek közül többet is megtalálhatnak a Mesebölcső című kötetben. Mary korábban is kiválóan kommunikált a kicsikkel, de Panna érkezése óta művei még ihletettebbek, még színesebbek lettek (a képen a szerző két korábbi könyvével).

A hírek szerint hamarosan újabb kis jövevény érkezik Mary családjába. Aligha a Mesebölcső az utolsó állomás... Aki nem hiszi, járjon utána!

A Garbo kiadó gondozásában megjelent, Antal Zsanett illusztrációival ellátott könyvről további információk és rendelési paraméterek a www.mesebolcso.redsign.huweboldalon olvashatók.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >