Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Főnix SE: csak a fejlődés!
Főnix SE: csak a fejlődés! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. február 03.
Kevés olyan dinamikusan és folyamatosan fejlődő, gyarapodó közösséget találni (nem csak a sport területén) a Közép-dunántúli régióban, mint a Főnix Rock and Roll Sporttánc Egyesület. A 2012 -ben alapított székesfehérvári klub eddig minden esztendőben hatalmasat lépett előre szakmai téren, nem véletlen, hogy mára megsüvegelik különböző korosztályú formációinak teljesítményét szerte az országban. A cél nem lehet más 2015-ben sem, mint még tovább fejlődni, még jobbnak lenni.

 

 

Az edző és egyben egyesületi elnök Benedek Dóra tanítványai minden versenyen ahol elindultak, a lehető legtöbbet hozták ki magukból. A területi viadalokon tucatszámra nyerték az érmeket, s az országos bajnokságokon sem maradtak sikerélmények nélkül.

A Főnixes lányoknak a Dragon Girls junior nagyformáció által 2014-ben sikerült először kijutniuk egy nagyon rangos nemzetközi megmérettetésre, a lengyelországban megrendezett Világkupára, amelyen szintén nem vallottak szégyent 11. helyükkel.

Amennyiben támogatóik -elsősorban a székesfehérvári önkormányzat- kitartanak mellettük, netán újabb támogatókat is sikerül bevonni, az idén is megmutathatják hasonló erősségű mezőnyben, hogy mennyit fejlődtek az elmúlt szezon óta, s természetesen újra meg tudják rendezni immár hagyományos saját versenyüket, a tavaszi Főnix Kupát.

Mindezek mellett azonban a legfontosabb, hogy Benedek Dóra továbbra is olyan lelkesedéssel és odaadással építgesse tovább táncbirodalmát, mint tette azt eddig, mert az ő fanatizmusa, hite és szakmai munkája nélkül nem nőtt volna folyamatosan egyre nagyobb létszámúvá a "Főnix-család".

A fentiek figyelembevételével nyugodt szívvel ajánlhatjuk mindenkinek, hogy terjessze tovább jó hírüket, rászolgáltak! További klubinformációk, hírek, elérhetőségi adatok awww.fonixrockandroll.hu weboldalon.

 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >