Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Útlezárás a Mártírok útján Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2015. február 10.

Image

A Mártírok útja Gyár utcai gyalogos felüljárójának bontási munkái miatt 2015. február 11-én, szerdán 00.00 órától február 12-én, csütörtökön 04.00 óráig az átmenő gépjármű forgalom elől lezárásra kerül a Mártírok útja Béke tér és Zrínyi utca közötti szakasza.

 

 

A lezárt útszakasz elkerülésére a Béke tér – Deák Ferenc utca – Lövölde utca –  Erzsébet utca – Zrínyi utca terelőútvonal került kijelölésre. A lezárás időtartama alatt az érintett menetrend szerint közlekedő autóbuszjáratok is terelő útvonalon járnak, ezért mindkét irányban a Gyár utca elnevezésű megállóhelyek  kimaradnak. 

A felüljáró bontási munkálatai miatt 2015. február 15-től február 26-ig a Mártírok útján további forgalomkorlátozásokra kell számítani. Ez időszak alatt a Mártírok útja - Gyár utcai gyalogos átkelőhely lezárásra kerül, a gyalogosforgalom a kijelölt útvonalon, a gépjármű forgalom irányonként egy-egy forgalmi sávon lesz biztosított. 

A bontási munkálatok idejére a Gyár utca egyirányú forgalmi rendje feloldásra kerül, így az utca az Erzsébet utca irányából is megközelíthető lesz. 

Kérik a Tisztelt Lakosságot, Gépjárművezetőket, hogy közlekedésük során a kihelyezett közúti jelzéseket fokozott figyelemmel kísérjék.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >