Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Wood távozott az Albától
Wood távozott az Albától Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. február 11.

Image

Ahogy arra már az elmúlt időszak történései alapján számítani lehetett, a TLI-Alba Fehérvár kosárlabda együttesétől idő előtt távozott a legutóbbi bajnokcsapat pontkirálya, a két év után visszatérő, de ebben a szezonban korábbi önmagára jórészt csak megjelenésében hasonlító Brandon Wood. A fehérvári egyesület honlapján jelentette be a szakítás tényét: "mindkét félnek, a klubnak és a játékosnak is a legelőnyösebb megoldás, hogy elválnak útjaik. Köszönjük, amit eddig tett az Albáért Brandon Wood, és sok sikert kívánunk további pályafutásához!" - írja az Albakosar.hu.

 

 

"Szeretném megköszönni mind a szurkolók, mind a közösség támogatását nemcsak magam, hanem az egész csapat nevében. Ez a szezon elég hullámzó és sok volt a zavaró tényező, sérült voltam, kezelésekre jártam és sérülten is játszottam. Nem vagyok boldog, de nagyon várom, hogy tovább építsem a karrierem, és ismét segíteni tudjak egy klubnak meccseket nyerni. A feleségem és én szeretnénk köszönetet mondani a szurkolóknak, amiért szeretetet kaptunk tőlük és támogattak minket az elmúlt években!" - búcsúzott Brandon Wood.

Ahogy azt korábbi írásunkban valószínűsítettük, immár megerősítést nyert: a klubvezetés tervei szerint még nem fejeződött be teljesen a keret átalakítása.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >