Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Székesfehérvári rendezvényekre keresnek önkénteseket Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2015. február 11.

Image

A város legnagyobb rendezvényeinek megvalósításához toboroz önkénteseket a Fehérvári Programszervező Kft. A közösségért végzett munka idén is különböző korosztályoknak és társadalmi rétegeknek adhat hosszú időre meghatározó élményt, miközben a résztvevők sokoldalú tudást és új barátokat is szerezhetnek.

 

 

Az önkéntesség egy életforma. Valamennyi korosztály számára lehetőséget ad arra, hogy az egyén gazdagítsa környezete értékeit, lakóhelye közösségét, illetve önmaga számára is feledhetetlen élményeket gyűjtsön egy jó csapatban és bővítse tudását.  Székesfehérváron a 2013-as Szent István Emlékévben nyílt először szervezett lehetőség arra, hogy önkéntes munkával a jelentkezők bekapcsolódhattak a város legnagyobb fesztiváljainak rendezésébe, megvalósításába. 

A 2015-ös év színes programjaihoz is lehet önkéntes munkával csatlakozni. A legfőbb rendezvények: Ünnepi Könyvhét, Hetedhét Játékfesztivál, Pünkösdi Virágálom, Sportmajális, KultúrKorzó, Fehérvár Hangja, Székesfehérvári Királyi Napok, Kulturális Örökség Napjai, Fehérvári Lecsófőző Vigasság, Fehérvári Advent, Városi Szilveszter.  

A szervezők azt kérik, hogy 14 éves kortól azok jelentkezzenek, akik felelősségteljes hozzáállással és kellő motiváltsággal erőt és kedvet éreznek magukban a csapatmunkára. Akik nyitottak arra, hogy emberekkel foglalkozzanak.

A szakmai végzettséget és nyelvtudást is feltüntetve különböző feladatkörökre lehet jelentkezni: vendégek és látogatók fogadására, adminisztratív feladatokra, csoportok kísérésére, gyermekprogramokon felügyelet ellátására, tolmácsolásra és fordításra, kommunikációs és közönségkapcsolatok ellátására, információszolgáltatásra, szórólapozásra, plakátterjesztésre, futárfeladatokra. Aki ahhoz érez kedvet, vállalhat színpadi előadásokon nézőtéri ügyeletet, mozgathat óriásbábokat a felvonuláson, fotózhat, kezelhet kamerát, részt vehet jegyértékesítésben, takarításban, vagy helyet kaphat a technikai segítők csapatában is – azaz különböző helyszíneken a legkülönbözőbb tevékenységekbe kapcsolódhat be. A szervezők egész évben folyamatosan várják a jelentkezéseket valamennyi rendezvényre és feladatra – feltüntetve azt is, hogy ki mikor tud munkát vállalni.

Az önkéntesek számára a szervezők a kiváló és inspiráló szakmai légkörben megszerezhető tapasztalatgyűjtés és fejlődési lehetőség mellett, a sikeres együttműködést követően referencia- és ajánlólevet adnak, illetve diákoknak igazolást a közösségi szolgálatról.  

A jelentkezéseket a  Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges  e-mail címen lehet leadni, illetve további információkért Pintér Ádámot keressék a 22/313-175-ös telefonszámon.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >