Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Mesebölcső "három az egyben" Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. február 16.

Image

Mint arról már beszámoltunk, a közelmúltban megjelent Mary T. Csajághy Mesebölcső című mesekönyve, mely már a harmadik alkotása a Balatonhoz és Fejér megyéhez is jelentősen kötődő szerzőnek. Mary imádja a gyerekeket, nem véletlen, hogy írói munkássága saját kisunokájának születése óta kapott igazán szárnyra, így a kis Pannának jelentős szerepe van abban, hogy nagymamája a balatonvilágosi Oázis Apartman igazgatása és egy helyi egyesületben betöltött vezető pozíciója mellett írásra adta a fejét.

 

 

Amióta Panna megszületett, számtalan verset, mesét írt neki, ezek közül többet is megtalálhatunk a Mesebölcső című kötetben. Mary korábban is kiválóan kommunikált a kicsikkel, de Panna érkezése óta művei még ihletettebbek, még színesebbek lettek, ugyanakkor több korosztályt is megcélzott új könyvével.

"Szerettem volna egy olyan mesekönyvet írni, amelyben egyaránt meg lehet találni a legkisebbeknek, a nagyobbacskáknak és a szülőknek is szóló írásokat. Mint egy bölcsőben ringatózhatnak a mesék világában a kicsik, és elkísérik a történetek őket egészen kisiskolás korukig. Ebben a Mesebölcső c mesekönyvemben, ringató mondókákat, varázsmeséket és a szülők számára is nosztalgikus gondolatokat ébresztő baba gondolatokat írtam. Viccesen úgy nevezném: a Mesebölcső " három az egyben" mesekönyv lett" - árulta el a szerző (a képen a fő motivátor Panna és Mary).

Mary T. Csajághy hozzátette, hogy február 28-ig "Farsangi Mesebölcső Akciót" tart, így akik e hónap végéig rendelik meg könyvét a www.sima-mesei.redsign.hu oldalon keresztül, azok mindössze 2560 ft. -ért juthatnak hozzá a tartalmas kiadványhoz. A 20% -os kedvezmény mellett ajándék színező is jár a megrendelőknek.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >