Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Ikszelt a Vidi a Dinamo Kijevvel
Ikszelt a Vidi a Dinamo Kijevvel Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. február 16.

Image

0-0 -ás döntetlent hozott a magyar és az ukrán bajnoki listavezetők párharca a spanyolországi Marbellán. Az NB I -ben őszi első Videoton jól játszott, több helyzetet dolgozott ki mint nagynevű, válogatottak sorát felvonultató ellenfele a Dinamo Kijev, de a góllövéssel ezúttal is hadilábon állt.

 

 

 Volt, hogy csak néhány centi hiányzott a találathoz, volt, hogy csak a felső léc mentette meg a kijevieket, de a lényeg: nem sikerült betalálnia Joan Carrillo vezetőedző együttesének, amely legutóbbi négy edzőmeccsén mindössze egyetlen gólra volt képes, ezen a területen tehát akad még tennivaló bőven a bajnoki rajtig.

Ahogy a Lokomotiv Moszkva, úgy a Dinamo ellen is mezőnyben egyenrangú partnere volt jóval magasabbra taksált ellenfelének a Vidi. Sőt! Igazából az ukrán top-csapat örülhet a döntetlennek, mert bizony a fehérvári egyletnek volt több ziccere, Oliveira, Kovács és Nikolics is könnyen betalálhatott volna, ha kicsit nagyobb szerencséje van.

Most sem sikerült, de majd csak állítanak az irányzékon Nikóék a Győr elleni tavaszi rajtig, illetve már azt megelőzően a tesztmeccseken is összejön néhány gól. Például egy újabb sztárgárda ellen, merthogy a "spanyol-hetek" lezárásaként a rendszeres BL -résztvevő orosz CSZKA Moszkva lesz Sándorék ellenfele kedden (február 17) délután.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >