Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Mitchell az Alba új igazolása
Mitchell az Alba új igazolása Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. február 18.

Image

A bajnokság folyamán eddig mélyen az elvárások alatt szereplő, ám az elmúlt hetekben formába lendülő, a legutóbbi fordulóban a Paks ellen bravúros győzelmet arató TLI-Alba Fehérvár szerződtette Ashton Mitchellt, aki legutóbb az Adria Ligában is szereplő szerb Metalac Valjevót erősítette.

 

 

Az amerikai játékos 26 esztendős, 183 cm magas, 84 kg súlyú, 1-2-es poszton egyaránt bevethető. A gyors, fizikálisan erős irányító korábbi csapatainál egyaránt húzóembernek bizonyult, hazájában megfordult a D-Leagueben érdekelt Rio Grande Valley Vipersben, Európában a cseh BK Kolin és a lett Liepaja gárdájában pattogtatott.

Érkezésével a TLI-Alba játéka biztosan felgyorsul, továbbá Székely Norbert vezetőedző variációs lehetőségei is nagyban javulnak, amire szűkség is van, hiszen az új center, Augustus Gilchrist sérülést szenvedett, több héten át a lelátóról kénytelen nézni a társakat.

Mivel a riválisok négy, öt - sőt, akad honi klub, amely hat légióssal erősítette meg keretét - külföldivel rendelkeznek, ellenben a Fehérvárnál jelenleg csak Kromah és Kalve hadra fogható, ezért a koronázó városiak a minél eredményesebb szereplés érdekében szerződtették Mitchellt. A klub vezetői a játékos papírjait intézik, a remények szerint rövidesen bemutatkozhat a csapatban - írja honlapján az Alba.

A Székely-gárda legközelebb csütörtökön Budapesten 15:30 -kor a Tüskecsarnokban a Magyar Kupa negyeddöntőjében a Sopronnal meccsel, majd -ha nyer- pénteken az elődöntő, szombaton pedig a helyosztó következhet számára.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >