Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Újabb Varkocsos érmek
Újabb Varkocsos érmek Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. február 18.
Hegyi Barnabás Bocskai Emlékversenyen való remeklése és ezüstérme után újabb rangos ökölvívó-viadalon szerepeltek jól a Varkocs György Box Club tehetséges harcosai. Az ifjúsági korosztály számára megrendezett Énekes István Emlékversenyen a hat résztvevő fehérvári fiatal közül ketten állhattak dobogóra: a 60 kg.-os Lakatos Rajmund a 2., a +91 kilóban érdekelt Lénárt Péter a 3. helyen végzett. Ennek ellenére nem volt maradéktalanul elégedett tanítványai produkciójával a Varkocs vezetőedzője, Turós Arnold.

 

 

"Annak örülök, hogy nyertünk két érmet, annak viszont nem, hogy csak kettőt. Ennél sokkal nagyobb lehetőség volt ebben a válogató-viadalban számunkra. Lakatos a döntőben nyújtott gyenge teljesítménye ellenére is helyet kap a válogatott keretben, de a komoly áttöréshez komolyabb teljesítményre is lesz szüksége" - mondta a nemzeti csapatnál is tevékenykedő Turós.

A Varkocs BC szakmai munkájának irányítója elmondta még, hogy a már említett Lakatos és Lénárt mellett Serbán Henrik (56 kg), a feltörekvő Lakatost megszorongató Nyári Tibor (60 kg), Pintér Dávid (69 kg) és Kovács Erik (69 kg) lépett még kötelek közé, s bár megtették a magukét, ennél lesznek ők is még jobbak és eredményesebbek a közeljövőben.

 

 


 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >