Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Új közösségi szolgálati lehetőség a Hetedhét Játékmúzeumban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. február 18.

Image

A középiskolások jelentkezését várják a Hetedhét Játékmúzeumban, ahol szerdánként lehetőség nyílik a közösségi szolgálat teljesítésére.

 

 

A nemzeti köznevelésről szóló törvény szerint az érettségi bizonyítvány kiadásához ötven óra közösségi szolgálat teljesítése szükséges, amelyet első alkalommal a 2016. január 1-je után érettségi vizsgára jelentkező tanulóknak kell igazolniuk. A Hetedhét Játékmúzeum új közösségi szolgálati lehetőséget kínál Székesfehérváron.

Minden szerdán 14.00 és 17.00 óra között - minimum egy óra időtartamban - várják a középiskolai közösségi szolgálatukat teljesítő diákokat, akiket hetente újabb feladatokkal várnak.  Többek között lehetőség nyílik diákoknak szóló múzeumi órák tesztelésére. Az ügyes kezű fiatalok segíthetnek a szabadon használható játékok javításával, tisztításával, valamint új játékok készítésével, és a múzeumi órákon használt segédeszközök karbantartásával. Feladatot vállalhatnak a május végi Hetedhét Játékfesztiválra való készülődésben is.

 

A közösségi szolgálatra jelentkezni lehet az  Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen, vagy személyesen nyitvatartási időben (hétfő kivételével) 10-18 óráig az Oskola u. 2-4. szám alatt, a Hiemer-házban található Hetedhét Játékmúzeumban.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >