Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Aranyhomok Delfines aranyakkal
Aranyhomok Delfines aranyakkal Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. február 23.

Image

A Kecskeméti Fürdőben került megrendezésre a IV. Aranyhomok Kupa Úszóverseny I. fordulója. A rangos megmérettetésen 32 egyesület 564 versenyzője állt rajthoz (267 női és 297 férfi), köztük a Delfin SE tehetségei, akik most sem okoztak csalódást. Az egyesületek összesített pontversenyében és az éremtáblázaton is az élmezőnyben, az első 10-ben végeztek a fehérváriak, akik közül egyéniben leginkább Hlatki Marcell tett ki magáért, ugyanis korosztályában 50 méteres mell- és hátúszásban egyaránt a dobogó legfelső fokára állhatott.

 

Csapattársai közül a lányoknál Kotnyek Bettina 200 mellen arany, Szabó Kiss Zétény 50 mellen pedig ezüstérmet nyert, míg további mell, illetve gyorsúszó számokban Czifra Patrik, Fekete Ferenc, Fekete Kristóf, Kasó Bence és Sógorka Dávid a 3. helyen végzett.

Összességében elégedett lehetett a Delfinesek szakmai munkájának irányítója Dániel András, aki szerint az érmesek mellett mindenkit dicséret érdemel, a felkészülési időszaknak megfelelő eredményt értek el. Nagyon szép teljesítmény a csapat 7. helyezése is.

A rangos viadalon rajtkőre álltak a Móri Úszó Egyesület versenyzői is, akik ugyancsak szépen helytálltak. Az Aranyhomok Kupa második fordulójára április 25-én kerül sor.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >