Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Bemutatják a Sakkpalota programot
Bemutatják a Sakkpalota programot Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2015. február 23.

Image

Nyílt tanítási órákat szerveznek február 25-én, szerdán délelőtt a Székesfehérvári István Király Általános Iskolában. A harmadik órában a szülők megismerhetik a Sakkpalota képességfejlesztő foglalkozást, melyet a városban elsőként ebben az intézményben indítottak el.

 

 

Az István Király Általános Iskolában február 25-én, szerdán 08.00-08.45 óra között a magyar és az angol, majd 09.00-09.45 óra között a magyar és a matematika tantárgyak oktatását kísérhetik figyelemmel a szülők, mindkét óra a negyedik évfolyamon zajlik.

A harmadik órában, 10.00-10.45 között mutatják be a Sakkpalota foglalkozást, melyet elsőként ebben az intézményben indítottak el Székesfehérváron. A Polgár Judit Sakk Alapítvány által kidolgozott egyedülálló, új módszertani program fejleszti az iskolások képességeit, logikus és kreatív gondolkodását és előmozdítja a különböző tantárgyak elsajátítását.  Ezen képességek megléte elengedhetetlen a sikeres tanítási-tanulási folyamatban. A Sakkpalota foglalkozáson jelen lesznekBrájer Éva és Mészáros Attila alpolgármesterek is.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >