Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Áramszünet lesz március 2-án éjszaka
Áramszünet lesz március 2-án éjszaka Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. február 24.

Image

Nagyméretű kamionszállítmány halad keresztül Székesfehérváron március 2-án, hétfőn az Új Csóri, valamint az Iszkai úton az esti és éjszakai órákban. A szerelvény áthaladása miatt biztonsági feszültségmentesítésre lesz szükség, ennek értelmében az Új Csóri út mindkét oldalán, illetve az Iszkai úton és a zártkertekben szünetelni fog a villamosenergia-ellátás március 2-ról március 3-ra virradó éjszaka – tájékoztatott közleményben az E.ON Hungária.

 

 

2015. március 2-án, hétfőn éjszaka a BauTrans bonyolításában nagyméretű kamionszállítmány halad keresztül Székesfehérváron. A szükséges biztonsági feszültségmentesítés miatt 2015. március 2-án, hétfőn 21.30 órától március 3-án, kedden 07.30 óráig áramszünet lesz, amelyek a következő helyeket érinti: Illatos dűlő, Pacsirta dűlő, Hangya dűlő, Tücsök dűlő, Veréb dűlő, Holló dűlő, Kánya dűlő, Gólya dűlő, Pitypang utca, Szarkaláb utca, Pipacs utca, Búzavirág utca, Iszkaszentgyörgyi utca, Vadrózsa utca, I. Béla utca, Pincefürdő sor, Szederfa sor, IV. Géza sor, Akácos utca, Új Csóri út 2-166, 1-33, Régi Csóri út 28-48, Nyúl dűlő, Gém köz, Gém dűlő, valamint a Varjú utca 2-30/A és 1-29 házszámok között.

A balesetek megelőzése érdekébe felhívják a figyelmet, hogy az áramszünet ideje alatt a hálózathoz csatlakozott áramfejlesztőt használni csak az E.On-nal megkötött – a leválasztás feltételeit tartalmazó – üzemviteli megállapodás előírásai szerint szabad. Ezzel kapcsolatos bejelentéseket az E.ON postacímén, a 8000 Székesfehérvár, Király sor 1/A, vagy a +36 22 525 461-es faxon várják. A tervezett üzemszünetekről az E.ON internetes oldalán, a www.eon-hungaria.com címen tájékozódhatnak részletesen.

A szolgáltatás átmeneti szüneteltetése miatt az érintett lakosság megértését kérik!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >