Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Nyert újra az AV19, jöhet a Vienna! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. március 04.

Image

Utolsó mérkőzését is megnyerte az EBEL felsőházi középszakaszában a Fehérvár AV19 jégkorong csapata, s ahogy várható volt, maradt a 4. helyen, mivel az elsőségét már korábban bebiztosító Salzburg éppen olyan simán kikapott a rivális Znojmótól, ahogy éppen a Volántól vasárnap.

 

 

Legalább nem mondhatja senki, hogy a másikat jobban segítette... Mivel az első három választhat magának ellenfelet a hátsó négyesből a rájátszás első körére, így a fehérvári gárdának a "maradék" jutott. Késő estére az is kiderült, hogy ez a Vienna Capitals lesz. Nem tűnik megoldhatatlannak a feladat...

Igazából már az égvilágon semmiféle tétje nem volt az AV19 villachi kirándulásnak, ennek megfelelően nem ez volt/lesz a szezon meccse... Rob Pallin együttesének önbizalmát növelheti legfeljebb a hosszabbításban Sárpátki góljával aratott győzelem, ami ráfér a jó szériában lévő alakulatra a Play-Off előtt. A fiatal játékos első EBEL-gólját ütötte, így számára mindenképpen emlékezetes marad a középszakasz utolsó meccse.

Késő estére az is eldőlt, hogy az elsőnek ellenfelet választó Salzburg a Villachot kérte magának a negyeddöntőre, a Linz a Bozent, a Znojmo a Klagenfurtot választotta. A Volánnak így az a Vienna maradt amely nem éppen a legkönnyebb ellenfél, edzőváltás után van, meg is nyert azóta háromból két meccset, de valószínűleg a fehérvári klub háza táján sokal jobban örülnek ennek a párosításnak, mint minden egyéb verziónak ami lehetséges volt...

A negyeddöntős párharcok pénteken kezdődnek, a pályaelőny az AV19 -nél van, tehát az első meccsre az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarokban kerül sor 19:30 -kor. A továbbiakban is kedd-péntek-vasárnap menetrendben játszanak a csapatok, az egyik fél negyedik győzelméig. Most kezdődik a tánc!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >